Szűrés

A(z) AGON by AOC kulcsszót tartalmazó cikkek

Exkluzív ajánlatok ragyogó kijelzőkhöz

2023. november 19. -

Az idei Black Friday alkalmával az AOC és neves gamer almárkája, az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája – nagy örömmel jelent be egy sor kivételes ajánlatot a nagy teljesítményű és kiváló ár-érték arányú gamer és irodai/otthoni irodai monitorokra vonatkozóan. A különböző háttérrel rendelkező felhasználók, gamerek és a technológia szerelmesei a nagy teljesítményű modellek széles választékát élvezhetik, amelyek mindegyikét úgy tervezték, hogy élvonalbeli funkciókkal és kivételes minőséggel emeljék a mindennapi élményt.

Tovább

Új AGON by AOC 4K monitorok a mindennapok gaming élményéért

2023. november 7. -

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – örömmel mutat be két innovatív monitort, amelyeket a mindennapi játékélmény fokozására terveztek. Az AOC GAMING U27G3X/BK és U32G3X/BK minden olyan kényelemi funkcióval és technológiával rendelkezik, ami játékkalandok széles skálájánál a kiváló minőségű vizuális élményhez és a sokoldalú teljesítményhez szükséges.

Tovább

Ahol az 1500R görbület találkozik a gaming teljesítmény optimumával

2023. szeptember 22. -

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő-márkája – bemutatja az AOC GAMING CQ27G2S/BK modellt, egy 27 hüvelykes (68,6 cm) QHD ívelt gaming monitort, amely aprólékos tervezésével egyesíti a gaming világ legkeresettebb jellemzőit. 

Kulcsszavak: AGON by AOC, monitor
Tovább

Játék bárhol és bármikor 144 Hz frissítéssel és erőteljes IPS panellel

2023. szeptember 16. -

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt. A 15,6 hüvelykes (39,5 cm) kijelzőt úgy került megtervezésre, hogy karcsú, vékony és szemet gyönyörködtető kialakításával lépést tartson a magával ragadó mobil játékokkal és fokozza az útközbeni termelékenységet.

Tovább